Friday, October 29, 2010

Status Doda for Rania

menyentap kawan i bila i tak perasan langsung status ym dia yang wish HAPPY BIRTHDAY HAIFA RANIA..
nak kata tak chat..setiap hari mak chat ngan mek jah ni..tapi minggu ni ai betul-betul bz jah oiii...tetibe ko menyentap cakap aku tak perasan kan status ym ko..ahahaha..
sorry ye laling....i tahu u nak amik nia jd menantu..tapi faktor usia membuatkan peluang agak tipis..even ko kata alah tahun je lain..kalau kira bulan tak jauh pun..wakakaka..yela ai accept shakeel kalau dia mampu support nia nye expenses weh...wakakaka..demand taw...ko jangan risau jah..ko suh shakeel kumpul asset dari sekarang..duit raya shakeel tu ko simpan je la...so u all kalau nak tengok apa yang buat jah sentap dan tak percaya jah buat status ym khas Rania ni ha bukti nya 


mama huda jgn menyentap sangat ye...

3 comments:

cira said...

wahhh... special entry.... kekek

Mama Rania said...

wakakaka..mama cira xnk wat utk kaka nia..mama shakeel je ade..

Mama Rania said...
This comment has been removed by the author.

Followers

Popular Posts