Friday, March 11, 2011

Alat Pengepit Hidung

der..lu org taw tak sekarang sudah ada alat untuk memancungkan hidung...
lu jangan gelak-gelak der..wa serius ok..hikhikhik

la ni orang da tak payah nak p wat plastic surgey dowh...macam-macam alat ada...terkejut dan rasa kelakar lak bila tengok iklan tu kat fb tadi..akhakhakhakhka..macam-macam produk dorang cipta..ekekek..

sory ini bukan untuk tujuan promosi ok..cuma aku nak share benda yang membuatkan aku tersenyum seorang diri ibarat si gila yang cun..ceh..nak jugak letak "cun"..


kahkahkahakhakhahk..
lawak la weh..agak-agak kepit baju kat ampai umah tu pun function dia sama..multifunction kan..
sapa rasa idung dia tak berapa nak mancung leh try yea..tapi kalau kat baby jangan r..takut tak bernafas..huhuhu..

wa rasa hidung wa da cukup mancung...so tak perlu alat ni eh...so jom tengok cermin telek hidung mancung ke tak..kuikuikuikui

p/s: biar hidung mancung..jangan "hidung tinggi"...


1 comment:

the.prel♥ved.lover said...

mane nk dapat ni yek

Followers

Popular Posts