Thursday, September 23, 2010

Pink Forever n Ever

sila baca aturan-aturan yang ada ye kawan-kawan..


atau kome sume boleh tekan SINI!!!!!!!

eheheheh..saje je nak menyemarakkan dunia blogger...almaklumla ai kan newbie..so ramah mesra la sehabis baik..walau pun tak baik..ekekeke... so mari saya tunjuk saya memakai baju pink..kalau boleh semua nak warna pink taw...

da tawen..pakai baju pink 1family...papa+mama+rania
theme eid::2010 > pinky for life<


b4 kawen..pink jugak..
so sila jangan muntah hocayy bl tengok saya asyik dengan pink..masa tunang

saya memakai pink outfit kerana saya rasa sangat ayu, jelita, gegirl, chumel..sweet seperti gula-gula kapas..sehinggakan kalau boleh nak papa merasa ayu seperti saya..erk? boleh ke?ekekeke..so mari la kita pakai pink supaya chantek menarik tertarik

baiklah better stop here dari saya melalut ntah pape lagi..so selamat ketemu lagi di lain contest..



5 comments:

Cery said...

cantiknye mama nia

FiZ said...

good luck mama nia ;)

cik syahira said...

assalamualaikum mama mia.

thanks ya sudi support contest saya ni. page kamu adalah sangat cantik penuh ke- pink pink an~ sweet.

dalam banyak-banyak gambar bersama pink outfit, saya paling suka tengok aksesori rania. bonus ni~

all the best yer.

mama nia a.k.a yanti said...

kak cery : hukhukhuk...dulu kot..skang da debab sket..ekekeke

fiz : g.luck to u..tq

syahira : hahaha..nnti sy leh tempah hband yg sm utk sy pkai..spy leh dpt byk bonus..ekekek

sharifuddin N shakina said...

cantik la..nak kenduri pakai pink..:)

Followers

Popular Posts