Thursday, September 23, 2010

ape? spagheti?!! OMG

hahahah..wat lawak kan papa ni..leh request spagheti..pergh mana la mama tau nak masak spagheti camne...nasib la ada Pakcik Google leh la mama searching..nasib gak ada kak hana leh mama cilok-cilok idea dia..ekekekek..jangan mara ye kak hana... pastu hasil daripada galakan kak sue yang suh mama lambakan segala sos yang ada..ekekeke..tapi mama pikir if dilambakkan aje sos cik perego tu baik tak payah susah payah..ekekeke..mama nak yang ditumis..yang dibuat sendiri...akhir nya jadi la jugak spagheti ala kampung.. ye la kena buat..sian papa cari kan olive oil la..parmesan cheese la..daging kisar la..hotdog la..ekekekeke..so mama buat la lepaskan kempunan...padahal hari tu banyak jemputan openhaus...tapi bak kata mak...buatkan dulu...kang kempunan..so hari tu kita jadi MAT SALLEH sebab makan spagheti..ekekekek

gambar ihsan dari pakcik google..

maaf la ai tak sempat ngambek gambor u... ate pas je siap masak terus ai bersiap nak g beraye kat putrajaya...papa lah having their meal dengan gumbira la.. tapi mama rasa teruja nak buat lagi..sebab adik cakap.."sedapnye spagheti achik masak..macam pizzahut punye"..ekekeke
so pasni tak perlu ke pizzahut untuk spagheti yea...

2 comments:

sue said...

Bg test sepinggan..Jgn lupa..ekekekkeke

mama nia a.k.a yanti said...

ekekeke..isnin ari tu ada bawak..tp ala segan takut xsedap...nnti isnin sy bwk lgi..insyaallah

Followers

Popular Posts