Friday, October 15, 2010

Perogol Kambing~ manusia jenis ape la ni

PEROGOL KAMBING !!    MBUCUTA, MOZAMBIK 2Mac 2010- "Salah seorang pemuda ditemui dalam keadaan telanjang dan sedang memegang kepala kambing.
Sementara seorang lainnya sedang melakukan hubungan seks dengan binatang tersebut," menurut laporan Radio Mozambik, seperti dikutip News.com.au, Selasa (2/3/2010).
Hakim wilayah yang menangani kes unik ini, Leonides Mapasse menyatakan, kedua pemuda kemungkinan besar akan menghadapi pengadilan atas tuduhan perlakuan tidak senonoh. Sementara pemilik kambing sendiri ingin menuntut secara rasmi mengenai kes ini.
Bukan itu sahaja, pemilik kambing itu juga menuntut kedua pemuda itu membayar kerugian sekaligus melakukan tradisi pengganti pernikahan yang disebut "Lobolo". Tradisi membayar sejumlah wang atas tindakan perkosaan yang telah mereka lakukan.
Sementara itu, seorang peternak mengeluh apabila kambing miliknya telah dirogol oleh dua orang pemuda di dikampungnya. Insiden yang terjadi di wilayah pinggiran kota Mbucuta, Mozambik membuat heboh berita di kota tersebut.

______________________________

erk...dunia da akhir zaman....ya allah jauhkan keluarga ku dri golongan seperti ini


source : email...tq sha

No comments:

Followers

Popular Posts