Friday, October 15, 2010

BabyIbu Giveaway: Weego Bottles

NAK BOTOL WEEGO PERCUMA?


ehehehe..nk join GA lagi..pantang je kan..mesti nak..kali ni join GA sebab nak dapat Weego Bottles.. camne leh jumpa? sebab tuan umah babyibu singgah jalan-jalan..so ai pun jalan dan ziarah rumah dia balik... 

Nape nak botol WEEGO? 


cantik kan?huhuhuhu..meroyan sudah..

huhuhu..sebab weego sangat bergaya..botol chantek..modern n futuristik fantastik..ekekeke
pastu kalau susu terlalu panas pun tak rasa sebab dia kan ada balut tu..ape yang cam getah tu...
pastu trendy..pastu botol bagus takda chemical..safe for baby..dia ada macam-macam kaler yang pasti membuat baby teruja nak minum susu..ditambah pula diletak susu ibu dalam botol weego..mesti sedapppp...
rasanya kalau nia dapat botol ni abis la dikepit kehulu ke hilir jadi rakan baik nye

so sesape rasa nak weego bottle..leh click SINI or nampak tak gambar weego kat tepi tu? leh tekan kat situ

MARI RAMAI-RAMAI join GA ni

sticky hingga 15october..
nak tengok N3 baru sila ke bawah yeaa

1 comment:

zmah said...

Wah....macam-macam botol sekarang

Followers

Popular Posts