Tuesday, September 28, 2010

Open Haus ke OpeN Office..

ekekekek..nape open haus? bukan open house..ekekeke..eh patutnya open office..eh yeke? ntah..open je la ape yang korang rasa nak open...actually nak cerita pasal open house kat my office la...hahahha...gile berebut ko nak makan..yela staff hampir 4k ngan patient lagi..dengan jemputan-jemputan lagi..tapi harap maklum la gambar mereka tidak diambil..apa tah lagi gambar kambing sedang digolek... yang ada hanya gambar bergediks sakan saya dan kawan opis..owh bab bergediks sangat la suka..ah persetan kan ape orang kata..ada aku kesah?!! ekekeke...tahun ni excited nak bergambar..almaklum la last year tengah saratkan my rania.....ada la sekeping gambar yang segan-segan je..ekekeke..so this year ada la gambar-gambar gediks sakan....lagi pun tahun ni kami satu opis kembali bersatu padu tenanga...ah malas nak membebel..sila la lihat gambar yang ada...sila jangan muntah..hampir semua da jadi mak budak...ekekeke 

iye..di bilik sebelum majlis bermula...

sebelum acara bermula stage ini kami yang punya...ekekeke
















2 comments:

Cery said...

wahh..sakan yer bergambar...cantikkk

mama nia a.k.a yanti said...

gambar ni ms ari akk dtg anta shaklee..ekekek

Followers

Popular Posts