Monday, September 06, 2010

Headband for Nia

alamak..mama da meroyan plak dgn headband ni...adess..da la mahal..paling murah mama tengok kat belog owner nye rm16..pergh...eh nia kalau mama beli jangan tarik2 taw..geram la..mama tengah tanye kt owner kot2 ada stok lagi..so korang leh tgk headband yang aku meroyankan tu..chantek gilerr....hukhukhuk..Papa...bak duet nak beli headband untuk nia..pakai masa raya ni..
kawan-kawan porum mama duk cite pasal headband ni...depa nak beli untuk anak depa la tu..so mama nyibuks gak nak taw..dorg suh search kt fb bribbon.. so hasil nye mama dapat belog dia.. 
ni antara collection dia yang mama adore..

eh yang ni mama punye..ekekek..tapi tak order la..mahal noks.. rm12..so baik beli kat sinma je..da la cepat patah


pink...macam sesuai dengan baju raya nia


suka getah tu..yang warna turqoise tu..


ada cute butterfly...purple lagi..owh my fav collour


yang ni ada ladybug..lagi la mama berkenan


yang ni simple..but sweet...getah dia chantek kan..

so korang...kalau taw mane de jual headband baby yang chantek-chantek..bagitaw la..urgent ni..nak pakai raya..ekekeke

2 comments:

Ms.Gegirl said...

ooo..skodeng kat forum ye ;p

mama nia a.k.a yanti said...

ekekeke...bukn skodeng yang... aku tgk kt fb dak2 kite la..atu yg aku tnye...trus beli..ekekeke..chanteks wei..tp mak aku ckp besor nor kalah kepale nia yg tecik tu

Followers

Popular Posts