Monday, September 27, 2010

Copy n Paste

hurm...adess tetibe je cam hangen kan bila ada org copy n paste my N3 begitu sahaja..agak-agak la..if takde idea just diam-diam..hukhuk..geram la...baru la ai taw camne perasaan blogger lain yang karya mereka di copy paste...pastu xbuat link to page yg dicopy pulak tu..hurm..geram-geram..actually benda ni saya tak perasan..cuma adalah sorang hamba allah bagitahu ada CnP my karya..even cam info nye karya la..ceh karya konon..ko ingat ko penulis agong ke mama nia oiii..ehehehe..owh camne erk nak elakkan perkara ini berlaku?kawan-kawan ada idea tak?hukhukhuk..ni ngan my wording bhgn bawah info tu pun dia copy..hukhukhuk...
hurm...geram di pagi hari..tolong la..tak kesah lah korang nak CnP..tapi agak-agak la..ask for permission ke..baru la kena caranya..ai pun newbie in blogging..cume info yang ai dapat tu kawan-kawan hantar melalui email..kadang-kadang ai inform source dari mane..hukhukhuk...kadan-kadang depan sendiri suh p masuk dalam blog sebab depa lebih rasa teruja nak baca bila tengok blog ai yang ada gambar nia tu..hikhikhik..

2 comments:

sue said...

Aii..baru ja... dah ada yg cnp n3..Sabo jer la..Ingat gambo2 ja yg kena cnp..Mana linknya..nak skodeng gak..heee

mama nia a.k.a yanti said...

sat g org bg...

Followers

Popular Posts