Wednesday, January 05, 2011

WeLcome 2011


ape kejadah nya da 5hari baru nak buat entry pasal newyear? ahahaha..ampun kan la acik..
new year berkampung di PD..harap maklum di PD takde signal p1... even pak ajid da ada new lappy..tak bermakna tanpa signal....ekekeke..tu yang buat mr.papa nak tukar bb lain.. so P1 before korang hilang customer yang bayar on time ni sila la luaskan kawasan jajahan anda..

2010 da berlalu pergi..pahit manis suka duka...banyak weh....seperti yang ku kabarkan dalam facebook..amik yang pahit di 2010 sebagai pengajaran dan panduan untuk 2011 dan amik yang manis di tahun 2010 sebagai memori abadi untuk dikenang di tahun 2011...

apa yang korang nak di tahun 2011 ni? aku tengok kemain banyak lagi wishlist korang..wakakakaka..rete benda aku tak banyak la dalam wishlist.. ada a few gadget je yang aku nak.."a few"..sikit je kan? sumpah taknak cakap..
nanti kengkawan ai perli melampau-lampau..... yela kawan-kawan semua dah ada blueberry..aiphone..acik?!! nan hado...ekekeke..tengah gagah berusaha ni..

ok ni wishlist aku :



1. kesihatan yang sempurna untuk mr.papa n luvly chumel princess rania serta all family kami
2. kehidupan yang tenang dan bahgia...tanpa ada gangguan dari anasir jahat

3. berupaya untuk menjalankan segala amal ibadat sebagai seorang muslim..insyaallah
4. menjadi ibu dan isteri yang terbaik..
>semakin hari semakin besar cabaran sebagai ibu<
5. nak expand biz tudung ku yang semakin menggalakkan..
>kalau boleh nak jadi cam radiusite<
6. nak expand biz baju budak..insyaallah..>da ada org nak invest tu weh..wakakaka..gilerrr..doakan yea korang..tahun gasakin acik ni<
7. nak further study 
>degree...yela korang-korang sume kan ada master..apa la sangat dengan degree..sila tutup telinga..kuikuiuki<
8. nak saving duit banyak-banyak..
> banyak plan saving da bermain dalam kepala hotak aku ni..tunggu nak meletup je...rasa da stabil kot..so boleh saving..untuk beli rumah..~insyaallah..<
9. nak jadi seorang pekerja yang berdedikasi..
>ceh..dulu sekolah menengah asik duk kelas dedikasi~ 1st class weh~ so sekarang ni berusaha.... senarai keje aku? setiausaha dep..setiausaha head dep..setiausaha 5s..juruaudit dan beberapa lagi kerja hakiki...tapi bos..saya sudah ada anak..tidak bersedia balik jam 3pagi macam masa bujang...~ngeeee<
6. masih lagi berupaya menjadi pendengar setia kepada semua masalah orang sekeliling aku 
> sharina azwin especially<
7. nak sentiasa traveling
8. nak dapat gadget yang saya idam kan..
>usaha taw...usaha sangat..papa..tolong...hampir meroyan<
9. nak buang segala tabiat buruk..tebiat  segala nya la...
>ekekeke..aku ni kan banyak yang buruk<
10. and lastly nak semua wishlist ni berjaya ditunaikan..serta wishlist2 yang tetiba melintas sat g...ekekeke..

INSYAALLAH

ape kejadah ko banyak sangat wishlist ni?! anak raja pun tak wishlist panjang-panjang cenggini..wakakaka
alah anak raja leh dapat semuanya dengan hanya petik jari..aku nak dapat?petik jari sampai patah lum tentu dapat...huhuhuh..kawan-kawan tolong doakan eh

"Ya allah Ya Tuhanku...ko makbulkan segala permintaan mama nia ini...sesungguhnya Engkau Maha Pemurah lagi Maha Penyanyang...AMIN"


p/s: ehehehe..ni wishlist yang terlintas masa ai tengah nak update entry..tak tau la kot-kot pas 5minit post ada lagi wishlist yang melintas...ekekkeke..

2 comments:

Ogy said...

selamat tahub baru...mendoakan yg baik2 utk mama rania tahun ini...... :)

Mama Rania said...

tq tq tq....

Followers

Popular Posts