Wednesday, December 15, 2010

Clarks Warehouse = kopak poket

kredtit to SnS


da terlanjur dapat mc td........balik klinik terus la singgah ke clarks wh...this is my 1st time g clarks wh...before this papa pergi dekat gudang nye wh..tapi papa cakap tak banyak choice..kebetulan hari ni 1stday....so gagah juga kami bawa nia p wh ni..sampai kat corus hotel kol 12..giler ramai orang beratur...sampai kat depan hotel weh...ha amik ko..nak pergi sangat kan..padan muka..huhuhuhu..
aku suruh papa tunggu dalam hotel sebab papa dukung nia yang tengah tido..biar je la mama yang queue..dekat 1/2jam jugak la beratur..haish...sempat la nia beramah mesra dengan beratur belakang kami..hihihi.. dapat masuk..da macam ikan piranha nak terkam mangsa ko...sume main terjah je kasut..tapi papa cakap..dia tak nak kasut..so payah usha port lelaki..senang keje..papa da ada 2kasut clarks..apa dia heran nak beli baru kan..mama  je la beli...memandangkan sandle clarks mama da lama terkubur di alam barzakh...4tahun jah mak pakai kasut tu..jimat nak mampus...worth it la beli mahal tahan 4 5 tahun..tu pun ramai jugak yang melenjan kasut mak kalau time kenduri kendara...so p clarks ni target kasut price below 100..alhamdulillah..kasut yang mak da lama aim dekat butik tu memang ada sale..gile ko jah..dri rm278 turun ke rm90 je weh..mau tak gua rembat...kalau nak tunggu next wh macam la ada lagi kan...so papa ckp think twice la..if nak tangguh beli mungkin tak kan ada esok..tu pun masa masuk banyak dah size takde weh...gile...masa beratur nak masuk..tengok orang bawak keluar kotak kasut paling kurang 3kotak..menggerunkan pulak..> dalam hati jeles< kuikuikui.. makcik yang queue belakang aku leh cakap beratur lama ni..kalau setakat beli 1kasut sangat tidak berbaloi...hihihihi..makcik takpe la..laki gaji besor..makcik tu aku tengok dekat 10kotak dia kumpul..kalau beli semua pun takde hal la..duit berkepok...eden terpaksa berjimat jugak...mak tak mampu beli kasut mahal..beli masa wh pun jadi la..

giler ramai org queue

kat tangga pun..pakcik-pakcik tidak melepaskan peluang
nak beli kasut comfy

bhgn depan...

nia sleeping..

dis sandle RM90 only...gilerrr
dulu beli sandle paling murah RM218..

normal price rm278
at wh rm90only...
giler murah...lama da aim this pump

for rania...
normal price rm100++ xsure
tapi at wh rm70 only...
really worth it

total for 3shoes rm250...
sila cakap berbaloi-baloi...
hihihihi
kalau kat butik menangis la nak dapat 3kasut rege 250
1kasut pun belum tentu dapat..melainkan kids shoes la..

2 comments:

My name starts with M said...

sandal putih tu sgt cantek!

-mas (first time singgah blog ni hehe)

Mama Rania said...

hi mas..thnaks for dropping here...nk g melwat awak plak..hihihi

Followers

Popular Posts