Saturday, November 20, 2010

Bread Pudding

argh semenjak dua tiga menjak ni kemain rajin lagi kan memasak..eh orang da kawen..memang kena rajin hocayy..ingat pesanan my mama..pikat hati suami dari perutnya,,,ehehehee..tu pesan dia before i kawen la..sebab ada 1hari dia datang i tengah masak untuk mr.papa..gigih kan kalau bab masak memasak ni..so hari khamis lepas saya berjaya untuk kali kedua nya membuat pudding roti...
tak percaya?!! sila lihat gambar nye


ni resipi dari irenedahayu@ila 
ingat lagi masa pregnant saya meroyan nak puding roti dari grand season hotel
nak p makan buffer pun cam membazir sebab hanya nak makan puding roti je...
request sangat tak boleh blah...
tapi tak dapat sebab tak rasa nak mendesak papa memenuhi permintaan yang agak melampau
so korang layan gambar je la erk..hihihih
sedap ni...nia suka...papa pun....

1 comment:

Irene Dahayu said...

linggggg bertahun ko tak update blog... ninduuuu...

Followers

Popular Posts