Saturday, October 02, 2010

Rania | Danish is turnIng to 1

Jap je anak ai da nak masuk setahun..ekekeke..29oct ni genap la setahun...
tapi kami celebrate bezday nia in advance la dis year...
kami buat 2october..time tu danish (abang) da genap 1tahun...abang lahir 27september.. 
buat awal sebab nak buat sekali dengan open house le..
lagi pun my sister nak wat majlis aqiqah dan potong jambul anak dia.. so buat je la sekali
masa mula plan memang ingat nak buat asing..tapi kesian lak kat tukang masak..penat dia duk hadap umah aku je kan... so bincang la ngan mr.papa..nasib la mr.papa jenis senang nk kowtim..ehehehe..
tengok le pulak sape yang pujuk kan..

so pada sesape yang free dijemput hadir ke majlis kecil-kecilan kami...


nak buat majlis hari lahir cam nak buat kenduri kawen..ekekeke.. sekarang tengah pening ape goodies nak bagi dekat budak-budak....oOoo teddy tecik ke? tapi kalau budak laki tak kan nak dapat teddybear kot..hurm..camne erk? confuse da ni..

sape danish?!!

owh danish tu cousin nia..my brother nye anak..danish ni da macam my baby jugak..sebab time tecik dia minum enen saya jugak.ye la time mak dia kena ke hospital ke ape..tumpang la dia kat saya.. dia panggil mr.papa pun papa jugak...so papa ada 2orang anak..ekekeke..
eh nanti kite ngomel lagi yea...

ini N3 melekat..nak tengok new N3 sila scroll ke bawah ye..tunggu sampai settle majlis baru la diubah..

2 comments:

atie_aqie_rayyan said...

ko ajak aku x??? *dgn nada malu aku brtanya* ahhaa

mama nia a.k.a yanti said...

haruslah ku ajak atie..jemput mai umah aku taw..ekekeke

Followers

Popular Posts