Wednesday, August 25, 2010

boNUs oOOo bonus

ekekekeke..gediks je nk up pasal bonus kan..mementang la Perdana Menteri da umum..eh kat tv belum kuar lagi rasanya..ni berita terkini hiburan sensasi..ekeekekeke..Alhamdulillah syukur pd MU Ya ALLAH...ko murahkan rezeki kami..mungkin PM bagi sebagai hadiah untuk Hari Kemerdekaan yang ke 53 dan juga hari raya..actually bukan lah bonus..tapi cam bantuan kewangan a.k.a duit raya..yang paling best sebab nak diberi sebelum 1syawal..mesti trafik kt web berita harian jem..sebab berita terkini ini dibaca dalam web tu..baru je up tadi..dalam kol 3.49 gitu...amboi masih panas lagi tu....hehehehe...anyway...TQ PM.....
so nia leh tmph baju raya lagi..ekekekke

wah..seronok gile hati ini...rasa nak senyum je..ya allah berkati la rezeki yang ko beri ini

4 comments:

touchmyheart said...

wah...seronok nye...rugi aku x keje kerajaan...hehehe...
nice&sweet la blog ko..aku da add list da..

belogmamania said...

touchmyheart : ekekekek...tp private bonus lgi byk klu dpt..alhamdulillah la dpt jugak...leh wat banjer anak2...
ape la yg nice n sweet nye..ko tgk la..blog aku berterabur lgi...xreti lgi..maklum la newbie... ok..aku add dlm list..

wawa said...

500 bantuan kewangan tu settle untuk tukar duit raya jer..anak2 buah ramai nasibler tetiap tahun kena tuka duit raya RM500..tp okayla..dr takde kan..kuikuikui...-

belogmamania said...

wawa : a'a..tu pun klu ckup la..ekekeke..gji pun cam da settle kn..tp syukur la dpt cover sket2...

Followers

Popular Posts